top of page

Remote learning support

Public·32 members
James Flugence
James Flugence

Urok 40 Demidova 3 Klass


Download File ---> https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fbytlly.com%2F2tE1mx&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw38iZDQ19pYSWaNCmKuFN5u

2624. Instruktsiia k provedeniiu kollektivnogo metoda Detskogo obsledovatel'nogo instituta na obshchuiu odarennost' dlia klassov II-go, III-go, IV-go i V-go. -- [Leningrad] : Tip. "Sovetskii pechatnik", [192-?] 12 p.


2664. Luchinin, V. P. Kratkii istoricheskii ocherek Sergievskoi, v Sergievom Posadie Moskovskoi gub., shestiklassnoi progimnazii, s 1876 po 1898 / Sostavil V.P. Luchinin. -- Sergiev Posad : Tip. Malysheva, 1898. 61 p.


2693. Normy otsenki uspevaemosti uchashchikhsia po arifmetike : I-IV klassy / Narkompros RSFSR. -- 2. izd. -- Moskva : Tip. "Krasnoe znamia", 1943. 10 p. At head of cover title: Upr. nachal'noi i srednei shkoly NKP RSFSR.


Som følge heraf blev den matematiske arbejde L.Petherson jeg studioret lært erstattet, og materialerne til studiet afsluttes i 4-5 klasser afsluttes. UMC perspektivet bestået den nødvendige koordinering fuldt ud.


Forældrenes udtalelser er præsenteret tørt, og i to ord er der reduret til, at i skrivning af børn i klasse 1 spørger de meget lidt, vil jeg gernememe, og matematik Dorofeeva er enkel og kedeligønside для дем, .


Valgmuligheder for verifikation arbejder på litterær læsning for klasse 2, UMC Perspektiv. Dels på viden om programmet, dels på logik og opmærksomhed. Test vil hjælpe med and forberede sig på et enkelt verifikationsarbejde i lønklasse 4, da det også er givet i form of test.


Svar på opgaver i arbejdsbogen om emnet for verden omkring 3 klasse, 1 del af arbejdsbogen, forfatterne af Pleshakov og Novitskaya, programmet af perspektiv. Reshebnik vil hjælpe dig med at lave lektier. Arbejdsbogen er organiseret i samme stil som for den foregående 1 og 2 klasse (der er også svar på dem på webstedet), men de opgaver, der er logiske, simple komplekse, or alt er sværere at finde svar på dem. Vores frdige lektier vil hjælpe dig med at navigere i verden og lave dine lektier nemt og på 5 plus!


Disse opgaver findes i tekstbøgerne i Pleshakov på verden omkring klassen 2, og i den første og i anden del af udsigterne og skolen i Rusland. Opgaver er ret komplicerede, men vi hjælper dig med at finde svar på denne side. Opgaverne udvikler sig perfekt på et barns ideer om verden rundt om i verden, дает копать, чтобы сделать это после того, как logiske forbindelser mellem navnene på måneder или fænomener af naturen eller arbejdet hos mennesker om efter omr vinteren.Naturligvis, når du udfører denne opgave, er det ikke nødvendigt uden yderligere litteratur eller en internetkilde. Navngiv barnets gamle navne på måneder, men ikke straks forklare, hvorfor folk kaldte denne vej, lad ham tænke og finde svaret. 781b155fdc


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page